ASRS automatiseerden de Transportband Sorterende Systemen Materieel Behandelend Systeem

Plaats van herkomst China
Merknaam Kinte
Certificering ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Ingepakt met plastic films en omslag met stroken
Levertijd Volgens de eis van de klant
Betalingscondities Overeen te komen
Levering vermogen Sterke productiecapaciteit
Productdetails
Model Diasorteerder component latjetransportbanden, schuiven, en opkomsten
vloerruimte een kleine ruimte het sorteren zacht en nauwkeurig
Toepassingen diverse producten van verschillende grootte, gewichten en vormen
Hoog licht

ASRS Transportband Sorterende Systemen

,

Geautomatiseerd Sorterend Transportbandsysteem

,

ASRS de Transportband van de Diasorteerder

Laat een bericht achter
Productomschrijving

ASRS automatiseerden de Transportband Sorterende Systemen Materieel Behandelend Systeem

 

Automatiseerden ASRS van de Transportband Sorterende Systemen van de diasorteerder Materieel Behandelend Systeem

 

Diasorteerder

 

De schuifsorteerder is een niveau en een efficiënt logistiek sorterend materiaal. Het is gewoonlijk samengesteld uit latjetransportbanden, schuiven, en opkomsten. Volgens de instructies van het controlesysteem, worden de gesorteerde punten verdeeld aan verschillende trefpunten door de schuiven.

 

Eigenschappen

 

Sorteren is zacht en nauwkeurig; het kan aan de linkerzijde en het recht worden gesorteerd, en het bezet een kleine ruimte.

 

Toepassingsgebied

 

Het kan aan diverse producten van verschillende grootte, gewichten en vormen worden aangepast.

 

 

Het systeem van de schuifsorteerder is een materieel behandelend systeem dat willekeurige, verschillende categorieën en verschillende bestemmingen volgens hun vereisten sorteert (door - productcategorie of productbestemming). De sorterende snelheid is snel, is de efficiency hoog, is sorteren stabiel, en de verrichting is vlot.

 

De manier om sorterende bevelen op het vooreind van de sorterende verrichting in te voeren is eenvoudig, snel, en divers, en kan manueel automatisch door streepjescode (het elektronische etiket van RFID) worden ingevoerd of worden verkregen.

 

Eigenschappen

1. Er zijn geen speciale eisen ten aanzien van materiële houding, en de stabiele classificatie kan worden uitgevoerd.

 

1. Éénzijdige of met twee kanten afleidingsactie, klein effect op logistiek, vrij zachte sorterende actie, geschikt om gemakkelijk ten val gebrachte of breekbare punten te sorteren; het bidirectionele schuiftype kan punten aan beide partijen verwerpen, die vloerplaats besparen.

 

2. Modulair ontwerp en gemakkelijk onderhoud; kan vrij met ander vervoerend materiaal volgens de het werkplaats worden geschikt om een flexibele logistiek vervoerend en sorterend systeem te vormen.

 

3. De methode om sorterende bevelen op het vooreind van de sorterende verrichting in te voeren is eenvoudig, snel en divers, en kan manueel automatisch door streepjescode (het elektronische etiket van RFID) worden ingevoerd of worden verkregen.

 

4. De sorterende snelheid is hoog en nauwkeurig. De hoogste efficiency van dit type van het sorteren van materiaal kan zo hoog zijn zoals verscheidene duizend stukken/uur, en het sorterende foutenpercentage is laag. De sterke sorterende capaciteit, het aantal van het sorteren kan dozens bereiken.

 

5. Sterk aanpassingsvermogen aan de vorm, het gewicht, de grootte en de verpakkende vorm van de gesorteerde punten. Het is geschikt om allerlei bagage, zakken, vlakke delen en andere niet-rolt voorwerpen te sorteren.

 

6. De hoge snelheid en het hoge rendement, de maximumsnelheid van het systeem kunnen 120m/min. bereiken. Het kan automatisch stepless binnen de waaier van 60~120m/min worden aangepast, die niet alleen de productieefficiency ontmoeten tijdens spitsuren, maar ook aan de vereisten van energieverbruik met geringe geluidssterkte kan voldoen, laag en de levensduur van het materiaal verlengen tijdens algemene verrichtingen.