lopende band

Guangzhou Kinte Industrial Co., Ltd. fabriek productielijn 0


Het Kinteindustrieterrein is een wetenschap en technologieindustrieterrein van Nationaal het Onderzoekinstituutco. van het Elektromateriaal van China, Ltd. Het industrieterrein behandelt een gebied van 220000 vierkante meters, dat hoog tot het nationale „Dubbel en Één Uitstekend“ project behoort. Vier bedrijven van de technologieindustrie worden geplaatst in het industrieterrein: Namen Elektro de Industrieco. van Guangzhouqingtian, Ltd-het Bedrijf, Materieel de Technologieco. van Guangzhou Kinte, Ltd, Co. van de het Elektrische apparaatindustrie van Guangzhou Kinte, Ltd en van het Elektromateriaal van China het Onderzoekinstituutco., Ltd de Tak van het Testmateriaal, respectievelijk in industriële R&D, de productie en de verkoop van elektrouitrusting, materialen, volledige techniek en testuitrusting in dienst.

De accumulatieve investering van het Kinteindustrieterrein 220 miljoen RMB: Administratieve dienstgebied 16600 vierkante meters; fabriek die 43400 vierkante meters bouwen; het dineren de zaal, de slaapzaal, enz.-het Leven de ondersteunende faciliteiten zijn 15000 vierkante meters; het totale bouwgebied is 75000 vierkante meters. Evenals productiemateriaal, zijn de kantoormeubilairwegen, de voeding, de watervoorziening, de drainage, de riolering, de waterzuiveringsinstallatie, de ventilatie, de mededelingen, de breedbandnetwerken, de kabeltelevisie en andere ondersteunende faciliteiten volledig.

OEM / ODM

  • Met RMB 0,21 miljard Geregistreerd kapitaal en RMB 1,5 miljard industriële schaal
  • volledige 7 of holdings industriële dochterondernemingen

R & D

KINTE heeft een groot aantal nationale, provinciale en gemeentelijke knotty-probleem-aanpakt wetenschappelijke onderzoeksprojecten ondernomen. Vanaf 1998 tot 2011, werden meer dan 600 wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen gemaakt, omvattend meer dan 380 opmerkelijke wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen, waarvan er 9 nationale voltooiingstoekenning, 146 provinciale en ministeriële voltooiingstoekenning, en 63 gemeentelijke voltooiingstoekenning zijn. Meer dan 100 nationale octrooien zijn toegekend, met het transformatietarief wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen die tot 85% bereiken. Kinte heeft de nationale technologische markt „Gouden Brugtoekenning“ voor vijf keer in 10 opeenvolgende jaren gewonnen, die om de twee jaar houdt. Bovendien, Kinte bezit veelvoudige certificaten, zoals „Certificaat voor Buitenlands die Techniekcontract van de Volksrepubliek China“ door het Ministerie van Handel van de Volksrepubliek China (het enige bedrijf met dit certificaat in de Chinese die industrie van het huishoudenelektrische apparaat), „het Certificaat wordt uitgegeven van het Techniekontwerp (Klasse A)“ door het Ministerie van Huisvesting en Urban-Rural Ontwikkeling van de Volksrepubliek China en „wordt verstrekt Speciaal die de Kwalificatiecertificaat van het Techniekontwerp“ door het Ministerie van Milieubescherming van de Volksrepubliek China wordt verstrekt.
Laat een bericht achter