AGV van het de Systemenstaal van Sortation van de Karretjetransportband de Structuurplatform

Plaats van herkomst China
Merknaam Kinte
Certificering ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Ingepakt met plastic films en omslag met stroken
Levertijd Volgens de eis van de klant
Betalingscondities Overeen te komen
Levering vermogen Sterke productiecapaciteit
Productdetails
Model AGV Karretje Sorterend Systeem component het platform van de staalstructuur, AGV karretje, het compartiment van de zakopslag, het voeden lijs
Pallet ja QR code ja
Sorterende efficiency gestegen met 100% Nauwkeurigheidstarief 100%
Hoog licht

AGV de Systemen van Sortation van de Karretjetransportband

,

AGV de Lijn Sorterend Systeem van de Karretjetransportband

,

ASRS de Systemen van Transportbandsortation

Laat een bericht achter
Productomschrijving

AGV van het de Systemenstaal van Sortation van de Karretjetransportband de Structuurplatform

 

Snelle AGV van de Transportband Sorterende Systemen van het Karretje Sorterende Systeem ASRS MHS

 

 

AGV karretje sorterend systeem

 

 

Het volledige systeem bestaat uit een platform van de staalstructuur, AGV karretje, het compartiment van de zakopslag, het voeden lijst en helling. De exploitant zet de goederen op de pallet, en de QR-code wordt afgetast door de het voeden lijst. Het AGV karretje kan de informatie snel identificeren, las de lopende weg, en draagt dan de goederen aan het overeenkomstige opslagcompartiment.

 

 

Eigenschappen

 

 

De sorterende efficiency wordt verhoogd met 100%, is het nauwkeurigheidstarief 100%, en de loonkosten worden zeer gedrukt.

 

 

Toepassingsgebied

 

 

Druk levering en e-commerce de industrie uit.

 

 

Het AGV sorterende systeem en het opslagsysteem keuren de ordeinformatie van het e-commerceplatform goed, en geven het optimale die het plukken plan volgens de ordeinformatie, en dan zal de AGV auto door het AGV systeem wordt toegewezen de plank opheffen waar de bevolen goederen worden gevestigd en automatisch het aan de werkende lijst vervoeren. Het personeel zal onderaan de goederen bij de aangewezen plaats volgens de ordeinformatie nemen. Het voordeel is dat het het plukken efficiency meerdere keren hoger dan het „mensen aan goederen“ model, bereikt en opmerkelijke voordelen in zeer het verminderen van arbeidsintensiteit, opslagdichtheid, en arbeidskrachtenbesparing heeft. Er is ook een koeriersdienst die AGV opdraagt om de aangewezen plaats te bereiken, plaatst manueel de koeriersdoos op AGV, en tast het koeriersaantal af. Dan drukken de AGV transporten en gaat de overeenkomstige bestemming, zoals uit in: Wuhan. AGV duwt uitdrukkelijk in de ingang, en uitdrukkelijk gaat de volgende distributie en logistiekverbinding in. Vooral tijdens de piekperiode van uitdrukkelijke levering, kunt u noodsituaties ook behandelen door het aantal AGV karretjes te verhogen.

 

AGV de sorterende robots kunnen goederen in grote hoeveelheden onophoudelijk sorteren, en een lager sorterend foutenpercentage hebben dan dwarssorteerders. Tijdens het volledige sorterende proces, kan de AGV sorterende verrichting fundamenteel onbemand zijn. Wanneer AGV in een bepaalde verbinding in het midden ontbreekt, slechts één moet AGV worden vervangen, en andere AGV robots kunnen normaal werken zonder hun sorterende verrichtingen te beïnvloeden. Vrij sprekend, keurt de dwars-sorteerder de traditionele periodieke wijze goed. Als een bepaalde verbinding tijdens de verrichting ontbreekt, zal het volledige systeem ophouden lopend, wat ernstig de het werkefficiency zal beïnvloeden. En als u dit probleem wilt veilig en efficiënt oplossen, moet u materiaal toevoegen.