Chemische ASRS van het de Herwinningssysteem van de Vezelindustrie Geautomatiseerde Opslag Oplossing

Plaats van herkomst China
Merknaam Kinte
Certificering ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Ingepakt met plastic films en omslag met stroken
Levertijd Volgens de eis van de klant
Betalingscondities Overeen te komen
Levering vermogen Sterke productiecapaciteit
Productdetails
Betrouwbaarheid Hoog Werk & handhaaf Gemakkelijk
Industrie De chemische vezelindustrie werk Gemakkelijk
Handhaaf Gemakkelijk controlerende machine MC
hoofdbeheersberekening HCL
Hoog licht

MC Geautomatiseerde Systeem van de Opslagherwinning

,

HCl ASRS Geautomatiseerde Systeem van de Opslagherwinning

,

MC HCl Geautomatiseerde ASRS Oplossing

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Chemische ASRS van het de Herwinningssysteem van de Vezelindustrie Geautomatiseerde Opslag Oplossing

 

Chemische MHS van het de Opslagsysteem van de Vezelindustrie Intelligente ASRS

 

Eigenschappen van het systeem van de pakhuiscontrole

 

Het controlesysteem is een gelaagd verdeeld computersysteem, dat uit een beheerslaag, een controlelaag, een controlelaag en een apparatenlaag, bestaat en de volgende kenmerken heeft:

 

Hoge betrouwbaarheid

In het systeem, zijn de dubbel-laagsteun van de belangrijkste beheersmachine, de witte controlefunctie wanneer het systeem is begonnen, de anti-interference maatregelen in software, en de far-infrared en optische vezelmededeling alle doeltreffende maatregelen om de betrouwbaarheid van het systeem te verbeteren en het systeem te maken stabiel lopen.

 

Gemakkelijk te werken en te handhaven

De mens-machine interface van dit systeem is duidelijk en eenvoudig, en er zijn beknopte herinneringen en gebruiksprocedures voor systeemverrichting en onderhoud.

 

Het Proces van de pakhuisverrichting

 

Binnenkomend verrichtingsproces

 

Palletizer van de automatische sorterende en verpakkende lijn stapelt de gebeëindigde die gloeidraadproducten in kartons op de lege pallets in drie lagen van vijf of zes dozen per laag worden ingepakt, en verzendt hen dan naar de transportband van ASRS om de opslagverrichting te beginnen.

 

Wanneer de goederen de binnenkomende streepjescodelezer overgaan, wordt het palletaantal afgetast en overgegaan tot hoofdbeheer berekenings vergelijkt HCl, HCl het palletaantal met de palletinformatie het van de verpakkende lijn ontving, als er informatie over de pallet is, en er is geen blinde code (de streepjescodeinformatie kan niet worden gelezen), dan HCl de binnenkomende adressen volgens de principes van eenvormige distributie, nabijheid aan de uitgaande uitgang, en prioriteit van hoog-genummerde stegen, zal toewijzen en dan de toegewezen van de adresinformatie en verrichting bevelen naar de controlecomputer zal verzenden. mc.

 

Controlerende machinemc verzendt het palletaantal en het rijwegaantal van zijn opslag naar het de streepjescodesysteem van de opslagvork, verzendt het controlesysteem het opslagdienblad naar de aangewezen doorgangtransportband volgens de verrichtingsorde, en het streepjescodesysteem verzendt de informatie van de vertakte pallet. aan MC. Volgens de informatie door het systeem van de vorkstreepjescode is teruggekeerd, elimineert MC het vertakte palletaantal in de vorkrij, en communiceert met het overeenkomstige stapelaarcontrolemechanisme om de orde van de pakhuisverrichting de één na de ander uit te geven die. De stapelaar voert de overeenkomstige pakhuisverrichting uit.

 

Nadat de stapelaar de pakhuisverrichting voltooit, keert het informatie zoals baanvoltooiing naar MC terug, en wacht op het volgende baanbevel. MC keert informatie zoals baanvoltooiing naar HCl voor pakhuis en registratiebeheer terug, en het systeem heeft vrij volledige beschermingsmaatregelen voor de veilige exploitatie van het systeem. Als de stapelaar ontbreekt. - MC stuurt automatisch het de stapelaarbevel „van het fouteneinde“, en voert het overeenkomstige oplossen van problemen uit. Wanneer het leveren van een fout die moeilijk is onmiddellijk terug te krijgen, zal MC automatisch HCI van de informatie meedelen, en HCI zal „het verzegelen beheer“, doen en zal niet meer opslaande goederen aan de verschoven doorgang toewijzen.

 

HCl zal geen binnenkomend adres aan de blind-gecodeerde goederen toewijzen (pallets) wanneer de binnenkomende streepjescodelezer de Yuma-code toont. Nadat de pallet wordt verwerkt en door het handkarretje geïnspecteerd, wordt het gezet in opslag van de blinde de sectietransportband van de codeverwerking. Wanneer er een blinde code in de vorkstreepjescode van het pakhuis is, wordt het ook gezet in het pakhuis door het handkarretje, en HCl vergelijkt zijn palletaantal. Het systeem op lager niveau verzendt de binnenkomende gegevens D. Er is een apparaat van de hoogtegrens in de overeenkomstige sectie van de binnenkomende transportband om de super hoge goederen na handverwerking te beperken.

 

Ontwerpspecificatie Projectresultaat
Het rekken systeem + transportbandlijn
Realiseer de functies van automatische ladingsopslag, het nauwkeurige plukken en terugkeer aan opslag, enz., zeer verbeterend efficiency en nauwkeurigheid terwijl het verminderen van arbeid.

 


 

Chemische ASRS van het de Herwinningssysteem van de Vezelindustrie Geautomatiseerde Opslag Oplossing 0