Geautomatiseerde het Systeemasrs van de Kartontransportband Op zwaar werk berekende Riemtransportband

Plaats van herkomst China
Merknaam Kinte
Certificering ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Ingepakt met plastic films en omslag met stroken
Levertijd Volgens de eis van de klant
Betalingscondities Overeen te komen
Levering vermogen Sterke productiecapaciteit
Productdetails
Model Het Systeem van de kartontransportband Type Riemtransportband
Merk Kinte Ontwerp Aangepast
Certificaat ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001 Oorsprong China
Hoog licht

Het geautomatiseerde Systeem van de Kartontransportband

,

ASRS Op zwaar werk berekende Riemtransportband

,

ASRS het Systeem van de Riemtransportband

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Geautomatiseerde het Systeemasrs van de Kartontransportband Op zwaar werk berekende Riemtransportband

 

Het Systeem van de het Kartontransportband van de riemtransportband automatiseerde ASRS van het Materiële Behandelingssysteem

 

Eigenschappen

 

· Vlotte vervoerende oppervlakte en eenvoudige structuur

 

· Geschikt voor hoge snelheid, op zwaar werk berekende of vervoer over lange afstand

 

· Het kan in rechte lijn, het draaien, het beklimmen, narrowband schuine rand en andere types worden verdeeld

 

Vervoeren is stabiel, en er is geen relatieve beweging tussen het materiaal en de transportband, dat schade aan het vervoerde materiaal kunnen vermijden.

 

Vergeleken met andere riemtransportbanden, is het lawaai kleiner, en het is geschikt voor gelegenheden waar de werkomgeving vrij stil is.

 

Brede waaier van het vervoeren van materialen. De waaier van vervoerde materialen kan zich van zeer fijn divers poeder aan brokken van erts uitstrekken, steen, steenkool of pulphout, die fijn onderzochte of brosse materialen met minimale daling vervoeren. wegens de hoge corrosieweerstand van rubbertransportbanden, zijn de onderhoudskosten vrij laag wanneer het vervoeren van sterke corrosieve of sterke schurende materialen. De riemtransportband kan alkalische materialen en hete materialen met een bepaalde temperatuur ook vervoeren, en kan gebeëindigde punten ook vervoeren.

 

Brede waaier van het vervoeren van capaciteit. De vervoerende capaciteit van de riemtransportband kan om het even welke vereiste vervoerende taken ontmoeten, niet alleen kan de light-duty riemtransportband de vervoerende taak met een klein vervoerend volume voltooien, maar ook kan de riemtransportband op grote schaal de vervoerende taak van duizenden ton of zelfs tientallen duizenden ton per uur realiseren.

 

Het aanpassingsvermogen van de transmissielijn is sterk. De riemtransportband kan aan het terrein met een helling van 30%~35% aanpassen, terwijl voor vrachtwagenvervoer, het slechts aan de helling van het originele natuurgebied met een helling van 6%~8% kan aanpassen. De transportbandlijnen kunnen aan het terrein, kromming in ruimte en niveau aanpassen om kapitaalinvestering, en de interferentie van spoorwegen, wegen, rivieren en bergen te vermijden in fabrieken of andere verstopte gebieden te verminderen. De vervoerlijn van de riemtransportband is zeer flexibel, en de lijnlengte kan worden uitgebreid zoals nodig.