ASRS automatiseerden Materieel Behandelend Systeem

Plaats van herkomst China
Merknaam Kinte
Certificering ISO9001/FEM/ISO14001/OHSAS 18001
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Ingepakt met plastic films en omslag met stroken
Levertijd Volgens de eis van de klant
Betalingscondities Overeen te komen
Levering vermogen Sterke productiecapaciteit
Productdetails
Efficiency Hoog Energie Energy-saving
Milieu Milieuvriendelijk Beheersysteem WCS, WMS, TMS, OMS en anderen
Industrie Koude Opslag minimumtemperatuur -25°C.
Hoog licht

ASRS automatiseerden Materieel Behandelend Systeem

,

WMS automatiseerde Materieel Behandelend Systeem

,

ASRS MHS Intelligent Logistieksysteem

Laat een bericht achter
Productomschrijving

ASRS automatiseerden Materieel Behandelend Systeem

 

Efficiënt Energy-saving Koude Keten ASRS MHS Intelligent Logistieksysteem

 

De ASRS koude opslag neemt „intelligent, milieuvriendelijk efficiënt, energy-saving, en voldoet volledig aan de individuele behoeften van logistiekondernemingen“ als concept van het projectontwerp. Het gebruikt volledig geautomatiseerd logistiekmateriaal zoals pendels, hijstoestellen, WMS-systemen, opslaande systemen, en controlesystemen, en het gebruik RFID en de Streepjescodetechnologie verbeteren zeer het werkefficiency, en realiseren „eerst binnen, eerst“ en selectieve verzending van goederen om de kwaliteit van opgeslagen goederen uit te verzekeren.

 

De ASRS koude opslag keurt WCS, WMS, TMS, OMS goed en andere informatiebeheersystemen, die de werkende efficiency van de koude opslag kunnen zeer verbeteren, en werkende efficiency zijn 2 tot 3 keer dat van de traditionele koude opslag.

 

In termen van intelligente identificatie van goederen, worden de handbediende laserscanners (PDA), de infrarode sensoren, GPS en ander systeemmateriaal gebruikt om plaatsen het in real time, het volgen, toezicht en beheer op goederen in koude opslag te realiseren. Bovendien wordt Internet van Dingentechnologie gebruikt om realtime te realiseren die en van langs verzonden en ontvangen informatie delen dokken stroomopwaartse en stroomafwaartse ondernemingen.

 

De ASRS koude opslag keurt professionele het beheerstechnologie goed van de koude kettingslogistiek, die de nauwkeurigheid en operability van productinformatie verzekeren, online vraag van uitvoerige informatie van koude kettingspunten kan realiseren, en klanten aanbieden traceable diensten door de leveringsketen van toevertrouwde punten.

 

De superioriteit van de ASRS koude opslag in het koelingssysteem wordt weerspiegeld:

 

(1) hoge graad van automatisering. Dit systeem is volledig automatische verrichting, en de graad van automatisering is uiterst hoog, en de handverrichting wordt niet vereist tijdens normale bedrijfsvoering. Wanneer er een behoefte aan handverrichting is, moet u slechts een instructie aan het systeem uitgeven, en het systeem zal automatisch de instructieinhoud uitvoeren, die de potentiële die veiligheidsgevaren elimineren door handverrichtingsfouten worden veroorzaakt.

 

(2) vestig klant en productinformatie volgens verschillende klanten, en elke klant heeft een onafhankelijk dossier in het WMS-systeem. De systeembeheerder creeert de lijst van de goederenopslag in het WMS-systeem volgens de productnaam, partijaantal, hoeveelheid, specificaties en andere informatie volgens het afleveringsbewijs van de klant. Op dit ogenblik, wordt de relevante informatie van deze orde automatisch overgebracht naar de handbediende computer van PDA, en de aantekeningsbediende levert de goederen volgens de klant. Kies controle uit de nieuwe ontvangstbewijsinformatie in PDA en tast het palletaantal volgens de daadwerkelijke goederen af. De vorkheftruck zal de afgetaste pallet op de transportband zetten en zal het automatisch in het pakhuis zetten. Na het pakhuis, zal de stapelaar de pallet naar de opslagplaats volgens de systeeminstructies verzenden. Nadat het pakhuis wordt voltooid, zijn de de ladingslocatie-informatie, informatie van het palletaantal, en de productinformatie navenant verbindend, als inventarisinformatie, de systeemkwesties het verrichtingsontvangstbewijs.

 

(3) kies opslag volgens productkenmerken, en opslag verschillende producten in verdelingen. De binnenkomende producten kunnen afzonderlijk worden opgeslagen. Volgens verschillende productkenmerken en klantenbehoeften, verdeelt het WMS-systeem de status van de productopslag in gekwalificeerde producten, in afwachting van inspecties, ongeschikte producten, enz.-kunnen de Inventarisproducten online door verwante informatie zoals productspecificaties, partijen, leveranciers, enz. worden onderzocht, om volledig toezicht op de opgeslagen producten te bereiken.

 

(4) de systeembeheerder stelt de lijst van de goederenlevering volgens de orde van de klant vast en plaatst het in het systeem volgens de individuele behoeften van de klant. Het systeem kan „eerste-binnen, eerste-uit“ uitvoeren of selectieve levering van partijen producten.

 

(5) nadat document het plukken wordt voltooid, klikt de systeembeheerder op het uitgaande product. Op dit ogenblik, zal de stapelaar automatisch de uitgaande productplaats volgens de rekeningsinformatie vinden en zal het pakhuis verlaten. De aantekening zal de leveringsverrichting volgens het vertoningsscherm van de verzendingshaven schikken. Nadat de verrichting wordt voltooid, geeft het systeem het verrichtingsontvangstbewijs uit.

 

Toepassingsgebied: de pakhuizen in koude kettingslogistiek, verse voedsele-commerce, logistiek van derden, geneeskunde en andere industrieën kunnen goederen, met een minimumtemperatuur van -25°C. opslaan en veilig en stabiel verdelen.

 

ASRS automatiseerden Materieel Behandelend Systeem 0